Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
1 cucharada (30 g)
na porcje
% RWS*
Energia
782 kJ
9%
187 kcal
Tłuszcze
15,00g
21%
Tłuszcz Nasycony
2,000g
10%
Węglowodany
7,00g
3%
Cukier
3,60g
4%
Błonnik
2,0g
Białko
6,00g
12%
Sól
0,31g
5%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 17 gru 20 04:13 PM
9%
z GDA *
(187 cal)
9% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (15%)
 
Tłuszcze (72%)
 
Białko (13%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
187
Tłusz
15g
Węglo
7g
Białk
6g
Jest 187 kalorii w 1 cucharada (30 g).
Podział Kalorii: 72% tłusz, 15% węglo, 13% białk.

Inny rodzaj Masło Orzechowe:

Masło Orzechowe
Masło Orzechowe z Obniżoną Zawartością Tłuszczu
Masło Orzechowe Mikstura bez Większych Kawałków (z Solą)
Masło Orzechowe Mikstura bez Większych Kawałków (z Obniżoną Zawartością Tłuszczu)
Masło Orzechowe z Dużymi Kawałkami (z Solą)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Masło Orzechowe
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Spichlerz Zdrowia Krem Orzechowy z Arachidów
M&M's M&M’S Minis
ORZECHOWNIA Miazga z Pistacji
Planta Pasta Arachidowa o Smaku Słonego Karmelu
OstroVit Peanut Butter Crunchy
Gymbeam Pistachio Butter


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.