Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
255 kJ
3%
61 kcal
Tłuszcze
4,70g
7%
Tłuszcz Nasycony
2,700g
14%
Węglowodany
2,20g
1%
Cukier
0,80g
1%
Błonnik
1,9g
Białko
1,40g
3%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 24 lip 18 01:33 AM
3%
z GDA *
(61 cal)
3% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (15%)
 
Tłuszcze (75%)
 
Białko (10%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
61
Tłusz
4,7g
Węglo
2,2g
Białk
1,4g
Jest 61 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 75% tłusz, 16% węglo, 10% białk.

Więcej produktów z Bonduelle:

Kukurydza
Mexico Mieszanka Warzywna
Czerwona Fasola
Kiełki Fasoli Mung
Cieciorka Gotowana na Parze

Inny rodzaj Grzyby:

Kaptury i Łodygi Grzybów
Pieczarka Brunatna
Grzyby (Odsączone, z Puszki)
Boczniak
Grzyby
Gotowane Grzyby (bez Dodatku Tłuszczu przy Gotowaniu)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Grzyby
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Lisner Podgrzybek Pasta z Grzybami i Pieczoną Papryką
Mroźna Kraina Borowik Mrożony Kostka
House of Asia Sos Z Grzybów Shiitake
Asia Style Grzyby Suszone Snow Fungus
Mroźna Kraina Podgrzybki
Leśne Skarby Borowiki


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.