Wartość Odżywcza
Porcja
100г (100 g)
na porcje
% RWS*
Energia
1397 kJ
17%
334 kcal
Tłuszcze
24,00g
34%
Tłuszcz Nasycony
-
Węglowodany
26,00g
10%
Cukier
21,00g
23%
Białko
4,00g
8%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 08 lip 18 10:38 PM
17%
z GDA *
(334 cal)
17% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (31%)
 
Tłuszcze (64%)
 
Białko (5%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
334
Tłusz
24g
Węglo
26g
Białk
4g
Jest 334 kalorii w 100г (100 g).
Podział Kalorii: 64% tłusz, 31% węglo, 5% białk.

Inny rodzaj Lody:

Niskokaloryczn Lody Waniliowe
Lody Czekoladowe
Lody
Lody Waniliowe
Wysokokaloryczne Lody Czekoladowe
Lody Truskawkowe
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Lody

Inny rodzaj Desery:

Herbatnik Piegusek z Wtopionymi Kawałkami Czekolady
Ciasteczko Czekoladowe z Orzechami
Szarlotka
Ciasto Czekoladowe (z Lukrem Czekoladowym)
Placek Pekanowy
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Desery
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

McDonald's Makaronik o Smaku Czekoladowym
Nestlé Mus Mleczny Waniliowy
Auchan Rurki ze Śmietaną
Kaufland High Protein Pudding
Marletto Fairy Tale Mango&Coconut
Chude Ciacho Tort Double 3 Bit


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.