Baza danych żywności i licznik kalorii |
|
|
Wartość Odżywcza
Porcja
1 porcja
Energia
490 kJ
6%
117 kcal
Tłuszcze
2,54g
4%
Tłuszcz Nasycony
0,56g
3%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,54g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,197g
Węglowodany
14,48g
6%
Cukier
0,77g
1%
Błonnik
0,4g
Białko
8,97g
18%
Sól
0,23g
4%
Cholesterol
56mg
Potas
96mg
5%
Ostatnia aktualizacja: 19 lip 16 11:18 PM
Podział Kalorii:
Węglowodany (49%)
Tłuszcze (20%)
Białko (31%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|
|
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
Kal
117
|
|
Tłusz
2,54g
|
|
Węglo
14,49g
|
|
Białk
8,97g
|
Jest 117 kalorii w 1 porcji Лаваш с Луком и Яйцом.
|
Podział Kalorii: 20% tłusz, 50% węglo, 31% białk. |
Podobna Żywność:
Sok Jabłkowy (w Puszce lub Butelce)
|
Przystawka z Zielonej Fasolki
|
Mleko (z Obniżoną Zawartością Tłuszczu 2% Tłuszczu, z Dodatkiem Witaminy A)
|
Mięso z Piersi Indyka
|
Mięso z Gęsi
|
Skrzydło z Indyka
|
Zupa Krem z Selera
|
Zupa Pomidorowa (w Puszce, Skondensowana)
|
Brzoskwinie (Kawałki Owoców i Płyn, w Bardzo Lekkim Syropie, z Puszki)
|
Kompot z Jabłek
|
Substytut Śmietany (w Proszku)
|
Jogurt Waniliowy lub Cytrynowy (Beztłuszczowy z Niskokalorycznym Słodzikiem)
|
Zielone Oliwki (Marynowane, z Puszki lub Butelkowane)
|
Ananas (Kawałki Owoców i Płyn, w Soku, z Puszki)
|
Mleko (Beztłuszczowe z Dodatkiem Witaminy A i Białka)
|
Mięso z Piersi Przepiórki
|
Ananasy (Kawałki Owoców i Płyn,w Lekkie Syropie, z Puszki)
|
Szparagi (Odsączone, z Puszki)
|
Sok Cytrynowy (w Puszce lub Butelce)
|
Białe Mięso z Kurczaka (do Upieczenia)
|
|
Zobacz Więcej |
|
|
Wyszukiwarka Żywności
|
|
|
|
Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.