Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
2230 kJ
27%
533 kcal
Tłuszcze
30,30g
43%
Tłuszcz Nasycony
16,800g
84%
Węglowodany
58,40g
22%
Cukier
23,50g
26%
Błonnik
1,9g
Białko
5,60g
11%
Sól
1,70g
28%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 11 gru 23 12:01 PM
27%
z GDA *
(533 cal)
27% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (44%)
 
Tłuszcze (52%)
 
Białko (4%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
533
Tłusz
30,3g
Węglo
58,4g
Białk
5,6g
Jest 533 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 52% tłusz, 44% węglo, 4% białk.

Więcej produktów z Walkers:

Oven Baked Sea Salt
Monster Munch Pickled Onion
Cheese & Onion
Pure Butter Shortbread

Inny rodzaj Kruche Ciasteczka:

Kruche Ciasteczka
Herbatniki
Ciasteczka Owsiane
Ciasteczka o Smaku Masła Orzechowego
Słodkie Ciasteczka (z Wanilią)
Piegusek (Herbatnik z Wtopionymi Kawałkami Czekolady, Miękki)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Kruche Ciasteczka
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Gustobello Biszkopty
Apetitki Herbatniki Petit Beurre
Mulino Bianco Baiocchi
Tago Ciasteczka Korzenne
Cadbury Cookies Milk Chocolate
Dr Gerard Tartalette


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.