Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100г (100 g)
na porcje
% RWS*
Energia
1464 kJ
18%
350 kcal
Tłuszcze
1,50g
2%
Tłuszcz Nasycony
-
Węglowodany
72,00g
28%
Cukier
-
Białko
13,00g
26%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 16 sty 24 02:46 AM
18%
z GDA *
(350 cal)
18% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (81%)
 
Tłuszcze (4%)
 
Białko (15%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
350
Tłusz
1,5g
Węglo
72g
Białk
13g
Jest 350 kalorii w 100г (100 g).
Podział Kalorii: 4% tłusz, 81% węglo, 15% białk.

Inny rodzaj Makaron Rurki:

Makaron
Makaron Pełnoziarnisty
Makaron lub Kluski z Serem
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Makaron Rurki

Inny rodzaj Spaghetti:

Spaghetti z Sosem Pomidorowym i Warzywami
Makaron Spaghetti Pełnoziarnisty z Sosem Mięsnym
Spaghetti Pełnoziarniste
Spaghetti
Spaghetti z Sosem Pomidorowym i Klopsiki
Bezmięsne Spaghetti z Sosem Pomidorowym
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Spaghetti
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Lubella Sprężynki
D'antelli Gniazda
Goliard Rurki Penne Rigate
Primo Gusto Makaron Penne Rigate
Po Prostu Pióra z Pszenicy Durum
Lubella Rurki z Cukinią w Sosie Bolońskim


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.