Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
1/3 cup (50 g)
na porcje
% RWS*
Energia
1213 kJ
15%
290 kcal
Tłuszcze
25,00g
36%
Tłuszcz Nasycony
2,000g
10%
Węglowodany
11,00g
4%
Cukier
2,00g
2%
Błonnik
6,0g
Białko
11,00g
22%
Sól
-
Potas
350mg
18%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 27 lip 24 04:24 PM
14%
z GDA *
(290 cal)
14% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (14%)
 
Tłuszcze (72%)
 
Białko (14%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
290
Tłusz
25g
Węglo
11g
Białk
11g
Jest 290 kalorii w 1/3 cup (50 g).
Podział Kalorii: 72% tłusz, 14% węglo, 14% białk.

Więcej produktów z Great Value:

Serek Kanapkowy
Jogurt Owoce Leśne
Dżem Truskawkowy
Zupa Jarzynowa
Szproty w Oleju Rzepakowym

Inny rodzaj Migdały:

Suche Prażone Migdały (z Dodatkiem Soli)
Migdały Prażone w Miodzie
Migdały
Migdały Blanszowane
Suche Migdały Prażone (bez Dodatku Soli)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Migdały
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Helio Migdały Łuskane
Eurohansa Migdały w Czekoladzie Deserowej i Karmelowej
Favorina Marcepan w Czekoladzie Deserowej
Promienie Słońca Migdały
Auchan Płatki Migdałowe
Pięć Przemian Prażone Migdały z Solą Himalajską


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.