Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100г (100 g)
na porcje
% RWS*
Energia
707 kJ
8%
169 kcal
Tłuszcze
18,00g
26%
Tłuszcz Nasycony
15,000g
75%
Węglowodany
1,50g
1%
Cukier
1,50g
2%
Białko
1,20g
2%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 21 paź 23 06:08 AM
8%
z GDA *
(169 cal)
8% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (3%)
 
Tłuszcze (94%)
 
Białko (3%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
169
Tłusz
18g
Węglo
1,5g
Białk
1,2g
Jest 169 kalorii w 100г (100 g).
Podział Kalorii: 94% tłusz, 3% węglo, 3% białk.

Więcej produktów z Roi Thai:

Pad Thai Tofu
Pad Thai Sauce
Pad Thai Chicken
Makaron Pad Thai
Sos Yellow Thai

Inny rodzaj Kokosy:

Kokos
Wiórki Kokosowe
Woda Kokosowa
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Kokosy

Inny rodzaj Mleko:

Mleko z 2% Tłuszczu
Mleko Pełne
Mleko (Beztłuszczowe)
Mleko
Mleko z 1% Tłuszczu
Mleko Niskotłuszczowe
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Mleko
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Lidl We Love Coco Strawberry
Brat Wiórki Kokosowe
Suree Mleczko Kokosowe Light
Suree Mleko Kokosowe
Dobra Kaloria Ziomki Kulki Ananas i Kokos
EnerBio Olej Kokosowy


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.