Baza danych żywności i licznik kalorii  

przez użytkownika: krizzy7

Cheesy Eggplant

Wartość Odżywcza
Porcja
1 porcja
na porcje
% RWS*
Energia
1638 kJ
20%
392 kcal
Tłuszcze
10,86g
16%
Tłuszcz Nasycony
6,262g
31%
Tłuszcz Jednonienasycony
3,022g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,884g
Węglowodany
38,81g
15%
Cukier
16,6g
18%
Błonnik
13,6g
Białko
37,72g
75%
Sól
1,70g
28%
Cholesterol
48mg
Potas
1698mg
85%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 27 lut 08 10:32 PM
20%
z GDA *
(392 cal)
20% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (39%)
 
Tłuszcze (24%)
 
Białko (37%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
392
Tłusz
10,86g
Węglo
38,81g
Białk
37,73g
Jest 392 kalorii w 1 porcji Cheesy Eggplant.
Podział Kalorii: 24% tłusz, 38% węglo, 37% białk.

Podobna Żywność:

Lays Cheese & Ham
Walkers Cheese & Onion
K-Classic White Cheese
Golden Cheese Gouda
Duc De Coeur Goat's Cheese
Mlekovita Cheese Sticks
Tesco Crackers Cheese
Goat Farm Goat Cheese
Bobby Burger Cheese
Milbona Cheese Singles
Golden Cheese Ser Edamer
Eridanous Salad Cheese
Milbona Cottage Cheese
Grikios Burger Cheese
Heinz Macaroni Cheese
Cheetos Cheese
Tesco Cottage Cheese
1001 Delights Goat Cheese
McLLOYD'S Biosaurus Cheese
Gelatelli Cheeky Caramel
  Zobacz Więcej
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 porcja (e)
 


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.