Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
1 serving (400 g)
na porcje
% RWS*
Energia
1682 kJ
20%
402 kcal
Tłuszcze
13,60g
19%
Tłuszcz Nasycony
6,000g
30%
Węglowodany
48,00g
18%
Cukier
10,30g
11%
Białko
18,80g
38%
Sól
2,80g
47%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 08 wrz 19 09:40 PM
20%
z GDA *
(402 cal)
20% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (50%)
 
Tłuszcze (31%)
 
Białko (19%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
402
Tłusz
13,6g
Węglo
48g
Białk
18,8g
Jest 402 kalorii w 1 serving (400 g).
Podział Kalorii: 31% tłusz, 49% węglo, 19% białk.

Podobne Spaghetti z McCain:

Spaghetti z Sosem Pomidorowym z Kurczakiem lub Indykiem
Spaghetti Carbonara
Makaron Spaghetti Pełnoziarnisty z Sosem Mięsnym
Bezmięsne Spaghetti z Sosem Pomidorowym
Spaghetti z Sosem Pomidorowym i Warzywami
Spaghetti
  Zobacz Więcej Produktów z McCainSpaghetti

Więcej produktów z McCain:

Frytki
1-2-3 Fries Original
Country Potatoes
Frytki Karbowane
Smiles
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Czaniecki Makaron Spaghetti
Carrefour BIO Spaghetti
Gerber Spaghetti po Bolońsku
Tiradell Spaghetti
Come a Casa Spaghetti Carbonara
Agnesi Spaghetti


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.