Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
996 kJ
12%
238 kcal
Tłuszcze
23,00g
33%
Tłuszcz Nasycony
8,600g
43%
Węglowodany
1,90g
1%
Cukier
0,20g
0%
Błonnik
0,1g
Białko
10,00g
20%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 06 wrz 23 05:56 AM
12%
z GDA *
(238 cal)
12% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (3%)
 
Tłuszcze (81%)
 
Białko (16%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
238
Tłusz
23g
Węglo
1,9g
Białk
10g
Jest 238 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 81% tłusz, 3% węglo, 16% białk.

Więcej produktów z Tann:

Ekologiczne Białko Konopne
Suan Tang
Pudding Ananas & Jarmuż & Spirulina
Bezglutenowy Chleb z Pełnego Ziarna z Oliwkami
Smoothie Bowl Strawberry & Chokeberry

Inny rodzaj Kiełbasy :

Kiełbaski Wołowe
Kiełbasa Włoska
Kiełbasy Country Style
Kiełbasa z Indyka
Świeża Kiełbasa Wieprzowa
Kiełbasa Drobiowa
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Kiełbasy
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Morliny Kiełbasa Biwakowa
FARMY ROZTOCZA Kabanosy Extra Bio
Bacówka Parówki z Cielęciną
Dulano Salami Sticks
Tarczyński Kabanosy Protein
Wędliniarnia Frankfurterki Wędzone


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.