Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
1 porcja
na porcje
% RWS*
Energia
1661 kJ
20%
397 kcal
Tłuszcze
26,12g
37%
Tłuszcz Nasycony
10,437g
52%
Tłuszcze Trans
0,12g
Tłuszcz Jednonienasycony
2,972g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,754g
Węglowodany
7,84g
3%
Cukier
0,43g
0%
Błonnik
2,7g
Białko
32,31g
65%
Sól
1,30g
22%
Cholesterol
89mg
Potas
2mg
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 20 sie 20 01:34 PM
20%
z GDA *
(397 cal)
20% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (8%)
 
Tłuszcze (59%)
 
Białko (33%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
397
Tłusz
26,12g
Węglo
7,84g
Białk
32,31g
Jest 397 kalorii w 1 porcji Avocado and Basil Pesto Tuna Salad.
Podział Kalorii: 59% tłusz, 8% węglo, 33% białk.

Podobna Żywność:

McDonald's McMuffin Avocado
Arla Apetina Basil & Oregano
Vemondo Vegan Pesto Basil
Rio Mare Insalatissime Tuna Salad Quinoa
Calvo Mexican Tuna Salad
Fit & Easy Shake Salad
Eridanous Salad Cheese
Calvo Cous Cous Tuna Salad
Kaufland Vegetable Salad
Sos Pesto
Kaufland Tuna Fillets
Tesco Pesto
Grikios Salad Cheese
Deluxe Tuna Carpaccio
Lays Creamy Cheese & Basil
John West Tuna in Brine
Nonna Mia Pesto
Eridanous Tarama Salad
Deluxe Tuna Pesto
Mowi Wrap Salmon Avocado
  Zobacz Więcej
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 porcja (e)
 


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.