Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
163 kJ
2%
39 kcal
Tłuszcze
1,50g
2%
Tłuszcz Nasycony
0,800g
4%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,300g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,000g
Węglowodany
3,10g
1%
Cukier
3,10g
3%
Błonnik
0,0g
Białko
3,30g
7%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 04 paź 23 04:30 PM
2%
z GDA *
(39 cal)
2% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (31%)
 
Tłuszcze (35%)
 
Białko (34%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
39
Tłusz
1,5g
Węglo
3,1g
Białk
3,3g
Jest 39 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 35% tłusz, 32% węglo, 34% białk.

Więcej produktów z Valio:

Profeel Protein Pudding Chocolate
Profeel Protein Mousse Cappuccino Flavour
Profeel Protein Snack Vanilla & Lemon
Profeel Protein Snack
Pudding Vanilla Meringue

Inny rodzaj Mleko:

Mleko Niskotłuszczowe
Mleko Pełne
Mleko z 1% Tłuszczu
Mleko (Beztłuszczowe)
Mleko
Mleko z 2% Tłuszczu
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Mleko
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Mlekovita Mleko Wysokobiałkowe
Milbona L.Casei Drink
OLMA Protein Milk
Tymbark Owies Barista
Vemondo High Protein Soy
Vemondo Bio Rice


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.