Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
251 kJ
3%
60 kcal
Tłuszcze
0,30g
0%
Tłuszcz Nasycony
0,200g
1%
Węglowodany
6,00g
2%
Cukier
4,00g
4%
Białko
10,00g
20%
Sól
0,10g
2%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 28 paź 20 07:12 AM
3%
z GDA *
(60 cal)
3% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (36%)
 
Tłuszcze (4%)
 
Białko (60%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
60
Tłusz
0,3g
Węglo
6g
Białk
10g
Jest 60 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 4% tłusz, 36% węglo, 60% białk.

Więcej produktów z Crane:

Chili Con Carne
Chili Con Carne
Chili Con Carne z Fasolą
Chili Con Carne z Kurczaka lub Indyka i Fasola
Chilli Con Carne

Inny rodzaj Jogurt:

Jogurt Waniliowy (Niskotłuszczowy)
Beztłuszczowy Zwykły Jogurt
Zwykły Jogurt (Niskotłuszczowy)
Niskotłuszczowy Zwykły Jogurt
Zwykły Jogurt
Jogurt Owocowy (Beztłuszczowy)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Jogurt
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Bakoma Bubble Twist
Mleczna Polana Chłodnik
Farmmilk Jogurt Pitny Owoce Leśne
Danone Jogurt Pitny Danio Smak Wanilia
Danone Jogurt Pitny Danio Smak Truskawka Jagoda
Milsani Skyr Malina


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.