Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
385 kJ
5%
92 kcal
Tłuszcze
1,50g
2%
Tłuszcz Nasycony
0,500g
3%
Węglowodany
16,00g
6%
Cukier
0,60g
1%
Błonnik
2,3g
Białko
2,50g
5%
Sól
0,80g
13%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 24 kwi 24 12:45 PM
5%
z GDA *
(92 cal)
5% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (74%)
 
Tłuszcze (15%)
 
Białko (11%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
92
Tłusz
1,5g
Węglo
16g
Białk
2,5g
Jest 92 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 15% tłusz, 73% węglo, 11% białk.

Więcej produktów z Bontà di Stagione:

Guma do Żucia (bez Cukru)
Polędwica Wołowa (Oprawiona do 0,3 cm Tłuszczu)
Ananas (Kawałki Owoców i Płyn, w Soku, z Puszki)
Białe Mięso z Kurczaka (do Upieczenia)
Chipsy Ziemniaczane o Smaku Kwaśnej Śmietany i Cebuli

Inny rodzaj Risotto:

Serowe Risotto
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Risotto
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Naturalnie Smaczne Kurczak Grillowany z Risotto i Warzywami
Ślimak Kurczak Grillowany na Risotto ze Szpinakiem
Podravka Risotto z Grzybami
Italiamo Ryż Arborio
Ślimak Poke Bowl z Krewetkami
Italiamo Risotto Con Funghi Porcini


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.