Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
1 barretta (23,5 g)
na porcje
% RWS*
Energia
552 kJ
7%
132 kcal
Tłuszcze
7,90g
11%
Tłuszcz Nasycony
5,100g
26%
Węglowodany
12,90g
5%
Cukier
11,50g
13%
Błonnik
0,3g
Białko
2,00g
4%
Sól
0,06g
1%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 31 sty 21 07:14 AM
7%
z GDA *
(132 cal)
7% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (40%)
 
Tłuszcze (54%)
 
Białko (6%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
132
Tłusz
7,9g
Węglo
12,9g
Białk
2g
Jest 132 kalorii w 1 barretta (23,5 g).
Podział Kalorii: 54% tłusz, 39% węglo, 6% białk.

Więcej produktów z Kinder:

Pingui Choco
Paradiso
Kinder Mleczna Kanapka
Kinder Joy
Kinder Cards

Inny rodzaj Desery:

Szarlotka
Ciasto Czekoladowe (z Lukrem Czekoladowym)
Placek Pekanowy
Ciasteczko Czekoladowe z Orzechami
Lody
Herbatnik Piegusek z Wtopionymi Kawałkami Czekolady
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Desery
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Klim Dessert
Emix Kisiel Błyskawiczny na Zimno Kaktusowy
Nestlé Mus Mleczny Waniliowy
Łowicz Sernik na Zimno z Malinami
Łowicz Kruche Ciasto ze Śliwkami
Valio Protein Pudding Chocolate & Strawberry


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.