Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
1 bâtonnet (21 g)
na porcje
% RWS*
Energia
268 kJ
3%
64 kcal
Tłuszcze
4,70g
7%
Tłuszcz Nasycony
3,000g
15%
Węglowodany
0,50g
0%
Cukier
0,20g
0%
Białko
4,80g
10%
Sól
0,38g
6%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 05 lis 21 08:01 AM
3%
z GDA *
(64 cal)
3% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (3%)
 
Tłuszcze (67%)
 
Białko (30%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
64
Tłusz
4,7g
Węglo
0,5g
Białk
4,8g
Jest 64 kalorii w 1 bâtonnet (21 g).
Podział Kalorii: 67% tłusz, 3% węglo, 30% białk.

Więcej produktów z Ficello:

Serek o Smaku Waniliowym
Special Tropical Fruits Płatki z Pełnych Ziaren Zbóż
Musli Tropical
Musli Strawberry With Chocolate
Owsianka z Borówkami

Inny rodzaj Ser:

Ser Amerykański
Sera Cheddar lub Colby z Obniżoną Zawartością Tłuszczu
Ser Cheddar
Ser Colby Jack
Ser Szwajcarski
Ser Provolone
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Ser
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Delikate Serek Typu Cypryjskiego Grillowy
PIRATKI Paluszki Serowe
Pilos Cheddar
Italiamo Mascarpone z Gorgonzolą
GRANAROLO Gocce Di Mozzarella
Miletto Ser Topiony Gouda w Plastrach


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.