Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
674 kJ
8%
161 kcal
Tłuszcze
9,00g
13%
Tłuszcz Nasycony
6,400g
32%
Węglowodany
0,90g
0%
Cukier
0,90g
1%
Białko
19,00g
38%
Sól
2,80g
47%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 23 cze 22 01:10 PM
8%
z GDA *
(161 cal)
8% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (3%)
 
Tłuszcze (50%)
 
Białko (47%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
161
Tłusz
9g
Węglo
0,9g
Białk
19g
Jest 161 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 50% tłusz, 2% węglo, 47% białk.

Więcej produktów z Salakis:

Twaróg Krajanka Półtłusty
Pstrąg z Pomorza
Jesiotr z Wielkopolski
Babka Ziemniaczana z Mięsem
Twaróg Klinek z Lubelszczyzny z Pomidorami i Bazylią

Inny rodzaj Ser:

Ser Colby Jack
Ser Cheddar
Ser Szwajcarski
Ser Amerykański
Ser Provolone
Sera Cheddar lub Colby z Obniżoną Zawartością Tłuszczu
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Ser
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Mio Delizzi Serek Homogenizowany Waniliowy
Pilos High Protein Cheddar
GRANAROLO Gocce Di Mozzarella
SM Siedlce Serek Siedlecki Naturalny Śmietankowy
Pilos Cheddar
Hochland Ser Typu Greckiego Lekki


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.