Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1682 kJ
20%
402 kcal
Tłuszcze
30,00g
43%
Tłuszcz Nasycony
20,000g
100%
Węglowodany
0,00g
0%
Cukier
0,00g
0%
Błonnik
0,0g
Białko
32,00g
64%
Sól
1,60g
27%
Cholesterol
83mg
Potas
102mg
5%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 07 sie 24 02:51 AM
20%
z GDA *
(402 cal)
20% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (0%)
 
Tłuszcze (68%)
 
Białko (32%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
402
Tłusz
30g
Węglo
0g
Białk
32g
Jest 402 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 68% tłusz, 0% węglo, 32% białk.

Inny rodzaj Parmezan :

Twardy Ser Parmezan
Ser Parmezan (Tarty)
Ser Parmezan (Tarty, Suchy)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Parmezan

Inny rodzaj Ser:

Ser Amerykański
Ser Provolone
Ser Szwajcarski
Ser Cheddar
Sera Cheddar lub Colby z Obniżoną Zawartością Tłuszczu
Ser Colby Jack
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Ser
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Hochland Ser Typu Greckiego Lekki
PIRATKI Paluszki Serowe
Serenada Nuggetsy Serowe
Milbona Goldessa Balance
Delikate Serek Typu Cypryjskiego Grillowy
Biedronka Burrata z Truflami


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.