Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
1 colher de sopa (30 g)
na porcje
% RWS*
Energia
464 kJ
6%
111 kcal
Tłuszcze
1,80g
3%
Tłuszcz Nasycony
0,200g
1%
Tłuszcze Trans
0,000g
Węglowodany
22,00g
8%
Cukier
-
Błonnik
1,8g
Białko
2,50g
5%
Sól
0,00g
0%
Cholesterol
0mg
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 26 maj 21 10:05 PM
6%
z GDA *
(111 cal)
6% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (77%)
 
Tłuszcze (14%)
 
Białko (9%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
111
Tłusz
1,8g
Węglo
22g
Białk
2,5g
Jest 111 kalorii w 1 colher de sopa (30 g).
Podział Kalorii: 14% tłusz, 77% węglo, 9% białk.

Więcej produktów z Vitalin:

Vitamin Lemonade
Vitamin Coco
Vitamin Energy
Vitamin Water Herbal
Vitamin Tea

Inny rodzaj Płatki Zbożowe:

Płatki z Ryżu Preparowanego (Wzbogacone)
Płatki z Rozdrobnionych Zbóż Pszenicy (Posłodzone)
Zboże
Płatki Kukurydziane
Otręby
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Płatki Zbożowe
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Targroch Płatki Gryczane
Kaufland Kasza Gryczana Prażona
Krukam Owsianka Ciasteczkowa
Yummer's Kuleczki Zbożowe z Miazgą Kokosową
Bakalland Miodo Kręgi
Kuchnia Lidla Kuskus


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.