Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
946 kJ
11%
226 kcal
Tłuszcze
13,00g
19%
Tłuszcz Nasycony
4,400g
22%
Węglowodany
0,00g
0%
Cukier
0,00g
0%
Białko
27,00g
54%
Sól
0,01g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 24 sty 24 01:15 PM
11%
z GDA *
(226 cal)
11% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (0%)
 
Tłuszcze (52%)
 
Białko (48%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
226
Tłusz
13g
Węglo
0g
Białk
27g
Jest 226 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 52% tłusz, 0% węglo, 48% białk.

Więcej produktów z Dal Salumiere:

Ciasto Marmurkowe
Rolada Truskawkowa
Pieczywo Chrupkie Żytnie z Sezamem
Mleko Zagęszczone Słodzone
Pizza Da Grasso

Inny rodzaj Szynka:

Posiekana Szynka
Szynka Mielona
Plasterki Szynki (Extra Chude)
Plasterki Szynki ze Sklepu
Plasterki Szynki (Zwykłe, około 11% Tłuszczu)
Świeża Szynka
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Szynka
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Regionalne Szlaki Synecka
Haga Boczek Parzony
GUT DREI EICHEN Filet z Piersi Kurczaka w Otoczce Curry
Olewnik Szynka Tatrzańska
Morliny Szynka Tostowa
Dolina Dobra Szynka po Kaszubsku w Cebuli


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.