Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
1 porcja
na porcje
% RWS*
Energia
334 kJ
4%
80 kcal
Tłuszcze
2,26g
3%
Tłuszcz Nasycony
1,368g
7%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,004g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,012g
Węglowodany
12,12g
5%
Cukier
8,62g
10%
Błonnik
3,1g
Białko
1,47g
3%
Sól
1,08g
18%
Cholesterol
0mg
Potas
45mg
2%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 09 wrz 21 08:27 AM
4%
z GDA *
(80 cal)
4% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (65%)
 
Tłuszcze (27%)
 
Białko (8%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
80
Tłusz
2,26g
Węglo
12,12g
Białk
1,47g
Jest 80 kalorii w 1 porcji Chili Carrot and Spinach Soup.
Podział Kalorii: 27% tłusz, 65% węglo, 8% białk.

Podobna Żywność:

Frankfurterka lub Hot Dog z Chili w Bułce
Fasola z Chili (z Puszki)
Chili w Proszku
BioTech USA Protein Soup
Chili Con Carne z Fasolą
Chili Con Carne z Kurczaka lub Indyka i Fasola
Papryka Chili
Lactima Carrot Bit
Italiamo Gnocchi Spinach
Chilli Con Carne
Fit & Easy Carrot Snacks
Eridanous Spinach Puffs
Guacamole z Pomidorami i Paprykami Chili
Tymbark Carrot Plus
Combino Soup Noodles
Hot Doga z Chili
Chili bez Fasoli Przystawka (z Puszki)
Zielone Papryki Chili (z Puszki)
Heinz Lentil Soup
Whisky Sour
  Zobacz Więcej
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 porcja (e)
 


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.