Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
1 copo (200 g)
na porcje
% RWS*
Energia
632 kJ
8%
151 kcal
Tłuszcze
7,80g
11%
Tłuszcz Nasycony
5,000g
25%
Tłuszcze Trans
0,000g
Węglowodany
12,00g
5%
Cukier
12,00g
13%
Błonnik
0,0g
Białko
8,20g
16%
Sól
0,24g
4%
Potas
304mg
15%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 09 gru 23 06:36 AM
8%
z GDA *
(151 cal)
8% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (32%)
 
Tłuszcze (46%)
 
Białko (22%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
151
Tłusz
7,8g
Węglo
12g
Białk
8,2g
Jest 151 kalorii w 1 copo (200 g).
Podział Kalorii: 46% tłusz, 32% węglo, 22% białk.

Więcej produktów z Batavo:

Batat
Bataty
Bataty
Batat
Bataty

Inny rodzaj Jogurt:

Beztłuszczowy Zwykły Jogurt
Jogurt Owocowy (Beztłuszczowy)
Zwykły Jogurt
Niskotłuszczowy Zwykły Jogurt
Zwykły Jogurt (Niskotłuszczowy)
Jogurt Waniliowy (Niskotłuszczowy)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Jogurt
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Milsani Skyr Malina
Bakoma Twist Gruszka-Wanilia 0%
Farmmilk Jogurt Pitny Owoce Leśne
Auchan Skyr Jogurt Typu Islandzkiego do Picia Granat
Danone Jogurt Pitny Danio Smak Wanilia
Mlekovita Deser


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.