Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100г (100 g)
na porcje
% RWS*
Energia
1443 kJ
17%
345 kcal
Tłuszcze
3,20g
5%
Tłuszcz Nasycony
0,500g
3%
Tłuszcz Wielonienasycony
0,500g
Węglowodany
60,00g
23%
Cukier
1,10g
1%
Błonnik
15,0g
Białko
12,00g
24%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 08 sie 23 11:43 PM
17%
z GDA *
(345 cal)
17% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (76%)
 
Tłuszcze (9%)
 
Białko (15%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
345
Tłusz
3,2g
Węglo
60g
Białk
12g
Jest 345 kalorii w 100г (100 g).
Podział Kalorii: 9% tłusz, 76% węglo, 15% białk.

Więcej produktów z Nordic:

Milord Coconut
Mieszanka Chińska
Zupa Wiosenna
Lody Caffe Latte
Marchew z Groszkiem

Inny rodzaj Płatki Zbożowe:

Płatki z Ryżu Preparowanego (Wzbogacone)
Płatki Kukurydziane
Zboże
Otręby
Płatki z Rozdrobnionych Zbóż Pszenicy (Posłodzone)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Płatki Zbożowe
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Yummer's Protein Cereals Salted Caramel
Cenos Kaszka Kukurydziana
Kuchnia Lidla Kuskus
Yummer's Kuleczki Zbożowe z Miazgą Kokosową
Crownfield Granola Zimowa
Kaufland Kasza Gryczana Prażona


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.