Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
2 fatias (50 g)
na porcje
% RWS*
Energia
573 kJ
7%
137 kcal
Tłuszcze
2,00g
3%
Tłuszcz Nasycony
0,800g
4%
Tłuszcze Trans
0,000g
Węglowodany
25,00g
10%
Cukier
1,80g
2%
Błonnik
1,0g
Białko
4,70g
9%
Sól
0,43g
7%
Cholesterol
0mg
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 02 paź 23 06:54 PM
7%
z GDA *
(137 cal)
7% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (73%)
 
Tłuszcze (13%)
 
Białko (14%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
137
Tłusz
2g
Węglo
25g
Białk
4,7g
Jest 137 kalorii w 2 fatias (50 g).
Podział Kalorii: 13% tłusz, 73% węglo, 14% białk.

Więcej produktów z Kim:

Kit Kat Chunky Black&White
Cukierki Bim Bom
Bim Bom
Pierożki Dim Sum z Wieprzowiną
Ryż Preparowany o Smaku Owocowym

Inny rodzaj Chleb:

Pieczywo Pełnoziarniste
Chleb Żytni
Chleb Wieloziarnisty
Chleb Biały
Chleb na Zakwasie
Bułeczki Podawane do Obiadu
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Chleb
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Carrefour Chleb Warmiński
Oskroba Chleb Żytni Wieloziarnisty na Zakwasie
Auchan Chleb Czystoziarnisty
Carrefour Kanapka z Tuńczykiem
Podketo Mieszanka Chlebowa
Schar Baguette


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.