Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100г (100 g)
na porcje
% RWS*
Energia
1582 kJ
19%
378 kcal
Tłuszcze
2,20g
3%
Tłuszcz Nasycony
0,500g
3%
Węglowodany
81,30g
31%
Cukier
1,40g
2%
Błonnik
3,4g
Białko
6,60g
13%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 14 lut 14 02:44 PM
19%
z GDA *
(378 cal)
19% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (88%)
 
Tłuszcze (5%)
 
Białko (7%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
378
Tłusz
2,2g
Węglo
81,3g
Białk
6,6g
Jest 378 kalorii w 100г (100 g).
Podział Kalorii: 5% tłusz, 88% węglo, 7% białk.

Więcej produktów z Sonko:

Wafle Ryżowe z Solą Morską
Ryż Biały
Pieczywo Chrupkie 7 Ziaren
Lekkie ze Słonecznikiem
Ryż Basmati

Inny rodzaj Paluszki Chlebowe:

Miękkie Bagietki
Zwykłe Bagietki
Twarde Bagietki
Miękkie Bagietki z Czosnkiem i Parmezanem
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Paluszki Chlebowe
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Lajkonik Wypiekarnia Paluchy Oryginalne
Good Food Rice Cakes Natural
Lajkonik Bajgle z Ziołami Prowansalskimi
Lajkonik Wypiekarnia Bajgle Z Ziołami Prowansalskimi
Panealba Spaccatini Corti
Elios Paluszki Chlebowe Wieloziarniste


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.