Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
787 kJ
9%
188 kcal
Tłuszcze
0,20g
0%
Tłuszcz Nasycony
0,000g
0%
Węglowodany
44,00g
17%
Cukier
44,00g
49%
Błonnik
3,3g
Białko
1,00g
2%
Sól
0,01g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 12 kwi 21 11:02 AM
9%
z GDA *
(188 cal)
9% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (97%)
 
Tłuszcze (1%)
 
Białko (2%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
188
Tłusz
0,2g
Węglo
44g
Białk
1g
Jest 188 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 1% tłusz, 97% węglo, 2% białk.

Więcej produktów z Alce Nero:

Czekolada Gorzka 100%
Spaghetti Integrali Grano Duro
Happy Nero Nuts Wafers
Bulion - Kostki Warzywne
Kakao

Inny rodzaj Dżem:

Dżemy i Konfitury
Dżemy, Konfitury, Marmolady (z Niską Zawartością Cukru)
Marmolada
Konfitura
Galaretką z Obniżoną Zawartością Cukru
Galaretki (Wszystkie Smaki)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Dżem
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Devaldano Konfitura Jeżyna
Owocowa Rapsodia Dżem Morelowy
Owocowa Rapsodia Marmolada o Smaku Dzikiej Róży
Foods By Ann Włoska Pasta Warzywna
Łowicz Dżem Jabłkowy
Devaldano Konfitura Bananowa


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.