Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
1 misurino (17,3 g)
na porcje
% RWS*
Energia
214 kJ
3%
51 kcal
Tłuszcze
0,39g
1%
Tłuszcz Nasycony
0,240g
1%
Węglowodany
0,69g
0%
Cukier
0,07g
0%
Błonnik
1,2g
Białko
10,33g
21%
Sól
0,22g
4%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 24 gru 23 11:08 AM
3%
z GDA *
(51 cal)
3% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (6%)
 
Tłuszcze (7%)
 
Białko (87%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
51
Tłusz
0,39g
Węglo
0,69g
Białk
10,33g
Jest 51 kalorii w 1 misurino (17,3 g).
Podział Kalorii: 7% tłusz, 6% węglo, 87% białk.

Więcej produktów z Spartan Nutrition:

Mąka Kokosowa
Bodybuldier
Whey Delicious Kokos
Olej Kokosowy
Proteon

Inny rodzaj Kakao:

Gorące Mleko Kakaowe
Gorąca Czekolada (Zrobiona z Pełnego Mleka)
Kakao w Proszku (Niesłodzone)
Mieszanka Cukru i Kakao ( z Mlekiem Niskotłuszczowym)
Mieszanank Cukru i Kakao (z Mlekiem Odtłuszczonym)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Kakao
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Deliss Krem do Smarowania
Gellwe Kakao Extra Ciemne
Kruger Kakao Ciemne
Targroch Kakao Kruszone
Mokate Mokate Czekolada Klasyczna
EnerBio Ziarna Kakaowca


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.