Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
1 skewer (141 g)
na porcje
% RWS*
Energia
678 kJ
8%
162 kcal
Tłuszcze
6,00g
9%
Tłuszcz Nasycony
2,000g
10%
Tłuszcze Trans
0,000g
Tłuszcz Jednonienasycony
0,000g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,000g
Węglowodany
2,00g
1%
Cukier
0,00g
0%
Błonnik
0,0g
Białko
24,00g
48%
Sól
0,43g
7%
Cholesterol
45mg
Potas
0mg
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 27 lut 15 12:42 PM
8%
z GDA *
(162 cal)
8% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (5%)
 
Tłuszcze (34%)
 
Białko (61%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
162
Tłusz
6g
Węglo
2g
Białk
24g
Jest 162 kalorii w 1 skewer (141 g).
Podział Kalorii: 34% tłusz, 5% węglo, 61% białk.

Więcej produktów z Jimmy the Greek:

Jogurt Naturalny Light
Greek Style Meatballs
Warzywa na Patelnie po Włosku
Greek Style Yogurt Apricot-Honey
Original Greek Feta

Inny rodzaj Sałatka Grecka:

Sałatka Grecka
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Sałatka Grecka
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Fit & Easy Mix Sałat Smart
Almar Grecka Sałatka Warzywna
Żabka Sałatka Grecka z Ogórkiem
Fit & Easy Sałatka Grecka
SPC Sałatka Grecka
Ślimak Sałatka Grecka


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.