Czas Przygotowania: 15 min
Czas Gotowania: 45 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: EStar728
Stuffed Chicken Parmesan
Italian food has never been so good on your waistline.
Składniki
Wskazówki
- Heat oven to 375 °F (190 °C). Spray 13x9" (3-quart) glass baking dish with cooking spray.
- Between pieces of plastic wrap or waxed paper, place each chicken breast smooth side down; gently pound with flat side of meat mallet or rolling pin until about 1/4" thick.
- In medium bowl, mix spinach, cream cheese, parmesan cheese, 1/2 teaspoon basil and the garlic until blended.
- Spread about 1 tablespoon spinach mixture over each chicken breast; roll up tightly. If necessary, secure with toothpicks.
- In small shallow bowl, place egg product. In another small shallow bowl, mix cracker crumbs, 1 teaspoon basil and the pepper.
- Dip each chicken breast into egg product; coat with crumb mixture. Place seam side down in baking dish.
- Bake uncovered for 20 minutes. Pour pasta sauce over chicken; sprinkle with mozzarella cheese.
- Bake 10 to 15 minutes longer or until thermometer inserted in center of chicken reads 165 °F (75 °C). Remove toothpicks from chicken before eating.
1908 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
I changed this up a bit for the WW points. I used non fat unflavored yogurt with the spinach and I added some black olives to mixture. Came out delicous. I figured each chicken breast was worth 8 points with the sauce and cheese on it.
11 cze 11 przez użytkownika: Lisa0127
|
I found a good pasta sauce for this at Fresh and Easy---but we found that the amt. of pasta sauce was not quite enough---I will at least double it next time. This is a great recipe otherwise and while I made the whole recipe, we only ate 2 pcs. and the leftovers were great.
27 lut 11 przez użytkownika: jmg1982
|
I made this for my friend and family. We loved it. It was awesome. easy for me to make.
30 wrz 10 przez użytkownika: pappypooh
|
Very delicious recipe!
01 wrz 10 przez użytkownika: newbyeri
|
This was really good, but sadly I couldn't get past my aversion to spinach. Next time I'll modify it a bit, but a great alternative to my old chicken parmesan. :)
09 cze 10 przez użytkownika: jennielynn
|
My family loved it. Great recipe. Cant wait to make it again. The filling was a little dry for me though. I would add a little more cream cheese.
25 kwi 10 przez użytkownika: jhitchcock83
|
5 points for one serving
21 kwi 10 przez użytkownika: Luckyone945
|
I made some changes, but it was delicious! Even my boyfriend who never raves about anything was still talking about it days later!
08 kwi 10 przez użytkownika: Aphrodite0101
|
I made a few changes to the recipe (mostly because I didn't have all of the ingredients and had to improvise) but it was absolutely delicious. And my fiance loved it too :)
31 mar 10 przez użytkownika: Shna99
|
The woman says the chicken should be seasoned, but I thoroughly enjoyed it. Delicious!
23 sty 10 przez użytkownika: ShaunMazerall
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Najnowsze Przepisy
Prosty, miękki i smaczny przepis.
|
Szybka sałatka na obiad .
|
Pyszna przekąska zawierająca tylko 5 składników.
|
Smaczne danie z dużą ilością białka.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 238 kalorii w 1 porcji Stuffed Chicken Parmesan.
|
|
Podział Kalorii: 35% tłusz, 16% węglo, 49% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
995 kJ
12%
238 kcal
Tłuszcze
9,3g
13%
Tłuszcz Nasycony
3,169g
16%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
0,798g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,28g
Węglowodany
9,75g
4%
Cukier
2,66g
3%
Błonnik
2,4g
Białko
29,22g
58%
Sól
1,56g
26%
Cholesterol
69mg
Potas
199mg
10%
Podział Kalorii:
Węglowodany (16%)
Tłuszcze (35%)
Białko (49%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|