Czas Przygotowania: 10 min
Czas Gotowania: 15 min
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: stephbiang
Classic Mashed Cauliflower
A great substitute for mashed potatoes.
Składniki
Wskazówki
- Chop cauliflower into flourettes, boil until very tender (about 10 minutes).
- Drain and place in a blender or food processor.
- Add olive oil and water, one tablespoon at a time until a smooth consistency, similar to mashed potatoes, is reached.
- Season with salt and pepper and/or chives to taste. Serve immediately.
3139 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
|
you can add 1 0r 2 laughing cow cheese snacks, they are so creamy, they add flavor and a little nicer texture and only 70 calories to the whole pot!
24 lip 17 przez użytkownika: Sweet_Marie
|
great substitute for mashed potatoes
13 kwi 16 przez użytkownika: sharrr
|
Made this today with a twist, i put a little shredded cheese in the mixture sprinkled some parsley flakes on top and it was delicious, thank you for posting the recipe
11 lut 15 przez użytkownika: Clava
|
I would raise the rating with a few additions. Butter instead of olive oil. ONLY use the florets- no stem! Not only frain, but squeeze water out of florets with paper towels- or steam instead. Add a t of minced garlic, salt and pepper to taste, 2 T heavy cream, and 2 oz of hard or semi soft cheese- I use Basque from Trader Joe's. Do NOT add more water! Making these changes, the recipe is a 10!! (Btw- the 5 rating doesn't show up on my phone. The most it will allow is a four).
03 wrz 14 przez użytkownika: learning coach
|
I usually just steam my cauliflower. The recipe looks good, so I will have to try it with the olive oil. I eat low fat, not NO FAT.
18 lip 14 przez użytkownika: Deb_N
|
why is there no carb count? This is what the recipe is for right?
08 lut 14 przez użytkownika: bmstull11
|
Sounds good. Going to have to try this as it is only 3 points plus on Weight Watchers.
07 paź 13 przez użytkownika: kimber477
|
I adore cauliflower roasted have bot tried this mashed am looking forward to creating for this evenings meal
25 wrz 13 przez użytkownika: Awhiawhi
|
I made this using non-fat spray margerine, salt, pepper and a touch or gralic. My husband and I love it. I had never eaten cooked cauliflower prior to making this recipe.
15 kwi 13 przez użytkownika: robynsaruse
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Przystawki
Najnowsze Przepisy
Smaczne danie o niskiej zawartości kalorii.
|
Smaczne danie z dużą ilością białka.
|
Prosty, miękki i smaczny przepis.
|
Kremowy wypiek z tylko 5 składników.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 96 kalorii w 1 porcji Classic Mashed Cauliflower.
|
|
Podział Kalorii: 61% tłusz, 29% węglo, 11% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
402 kJ
5%
96 kcal
Tłuszcze
7,14g
10%
Tłuszcz Nasycony
1,046g
5%
Tłuszcz Jednonienasycony
5,02g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,892g
Węglowodany
7,62g
3%
Cukier
3,45g
4%
Błonnik
3,6g
Białko
2,84g
6%
Sól
0,20g
3%
Cholesterol
0mg
Potas
436mg
22%
Podział Kalorii:
Węglowodany (28%)
Tłuszcze (61%)
Białko (11%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|