Czas Przygotowania: 5 min
Czas Gotowania: 30 min
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: Grace29
Roasted Vegetables
Mixed vegetables in the oven with a little olive oil. So simple and perfect for summer.
Składniki
Wskazówki
- Preheat oven to 350 °F (175 °C).
- In a bowl, lightly coat the mushrooms, squash, peppers, asparagus and onion in the olive oil and seasoning.
- Place the veggies on a non-stick tray and roast for around 25 minutes stirring regularly.
- Roast until veggies are tender and lightly browned.
733 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
husband and I loved it instead of salt and pepper I used mrs. dash garlic and herb. Was wonderful
04 sie 11 przez użytkownika: pamwalsh67
|
i tried this recipie last night...it was sooooo good. thanks
16 sty 09 przez użytkownika: STEPHMAHAN
|
i used about 1/2 cup veg broth and no oil or seasoning
i didn't have the yellow onion so i added a beet instead
very good!
16 paź 07 przez użytkownika: zabava
|
I thought for Atkin's introduction it is best to stay away from veggies?
05 lip 07 przez użytkownika: modernromantiks
|
I tried this and it was fantastic!! I added a tad of cream corn and black beans, and put it in a glass baking dish, so it turned out more likea casserole. the whole family LOVED IT!
15 cze 07 przez użytkownika: mommy
|
These tasted great!! I was in need of something other than a salad. I added cherry tomatoes, which tasted great!
14 cze 07 przez użytkownika: amandilane
|
I add a tablespoon of balsalmic vinegar to the olive oil and throw veggies on the grill. My usual combo is thick cut zuccini, mushrooms, green beans, and whole peppers.
06 maj 07 przez użytkownika: SWoolway
|
You can also add some cauliflower or broccoli, keeps getting better!
23 kwi 07 przez użytkownika: yllen
|
5 stars!
12 kwi 07 przez użytkownika: Joyce2
|
Delete salt & pepper and change the heavy olive oil to a spray of EVOO.
27 mar 07 przez użytkownika: csoar
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Przystawki
Najnowsze Przepisy
Kremowy wypiek z tylko 5 składników.
|
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
Bogaty, słodki i smaczny.
|
Zdrowe danie na bazie warzyw.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 113 kalorii w 1 porcji Roasted Vegetables.
|
|
Podział Kalorii: 70% tłusz, 25% węglo, 5% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
471 kJ
6%
113 kcal
Tłuszcze
9,26g
13%
Tłuszcz Nasycony
1,293g
6%
Tłuszcz Jednonienasycony
6,578g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,046g
Węglowodany
7,47g
3%
Cukier
2,41g
3%
Błonnik
1,8g
Białko
1,48g
3%
Sól
1,95g
32%
Cholesterol
0mg
Potas
249mg
12%
Podział Kalorii:
Węglowodany (25%)
Tłuszcze (70%)
Białko (5%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|