Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
6 porcja (e)
Czas Przygotowania:
30 min
Czas Gotowania:
30 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: Dizzigrl

Chicken and Broccoli Braid

Beautiful braided crescent roll with chicken and broccoli.

Składniki

Wskazówki

  1. Pre-cook chicken in oven at 350 °F (175 °C) for 20 minutes. Dice chicken into cubes, should be 2-3 cups.
  2. Adjust oven to 375 °F (190 °C). In a large bowl, toss together chicken, broccoli, red bell pepper, garlic, mayonnaise, dill weed and salt.
  3. Unroll crescent roll dough, and arrange flat on a medium baking sheet. Pinch together perforations to form a single sheet of dough.
  4. Using a knife or scissors, cut 1" wide strips in towards the center, starting on the long sides. There should be a solid strip about 3" wide down the center, with the cut strips forming a fringe down each side.
  5. Spread the chicken mixture along the center strip. Spread cheese over the top of mixture (sharp cheddar cheese is also good).
  6. Fold the side strips over chicken mixture, alternating strips from each side. Pinch or twist to seal.
  7. Brush braided dough with the egg white, and press almond slivers gently into top of dough. Bake in the pre-heated oven 25 to 28 minutes, or until golden brown.
653 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 

Recenzje 
Sounds delish but shouldn't the crescent roll part be made from something else? I am diabetic and a carboholic. I need GOOD recipes that don't make me feel like I am missing something but don't include things I shouldn't eat.
user vote
08 sie 21 przez użytkownika: janto2
this sounds delicious, however I think I may have to skip this idea at this time. The carbs are higher that I can afford at this time. I'm regulating my blood sugar issues at this time. But I may be willing to try it on family members.
user vote
17 paź 12 przez użytkownika: CRYSTAL ADAMS
So delicious! Next time, I'll be adding chopped onions & celery. I might try celery salt, garlic &/or basil as well. Substituting the mayo with cream of mushroom sounds good too. Oh the possibilities...
user vote
07 cze 12 przez użytkownika: hipppiegirl
Very, very good. Thank you for sharing. I opted out on the salt, egg white, and almonds,garlic, and mayo. But, I did use cream of mushroom instead. Yummy, Thank you again. We will be having lunches for the next few days :)
user vote
13 mar 12 przez użytkownika: Gina la latina
I loved this recipe! And whats even better, so did my husband! I was out of peppers, so I used some red onion instead. It tasted almost like chicken salad...one of my favorites! and the dough was quite buttery and rich tasting.
user vote
25 mar 11 przez użytkownika: BekkaL85
This recipe is great! I used it as a foundation for what I had in the fridge & built-on from there. I used spinach instead of broccoli & onions & basil instead of bell pepper & dill. I also used my own homemade sourdough that I make from scratch - it is less calories & better for you- you never get clogged-up- It turned out fantastic ! Now I have something Lovely to make with my sourdough instead of just the same old rolls & bread. Thank You !!!
user vote
15 sie 10 przez użytkownika: The First Nova
I used Whole Wheat Bread instead of the crescent rolls. It cam out not to bad. A little bland though.
user vote
26 kwi 10 przez użytkownika: jhitchcock83
Looks like the Chicken Bake they sell at Costco.
user vote
02 lut 10 przez użytkownika: BishopLord
This looks very good, but it is 22 weight watcher points for 1 serving. That is way more than I am willing to eat for 1 serving. Too bad
user vote
17 sty 10 przez użytkownika: Emma-Lee
It's a lower fat version of the original recipe! When I make it I don't use the recipe and usually forget the cheese or use fat free cheddar and skip the egg white, salt, and almonds. one of the only ways I can get my kids to eat their much needed veggies!
user vote
26 wrz 09 przez użytkownika: denise1277
1 do 10 z 12 Następny

     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Dania Główne

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: kasia.majewska
Kremowy wypiek z tylko 5 składników.
przez użytkownika: rfbos
Zdrowe danie na bazie warzyw.
przez użytkownika: amandamaz1995
Szybkie śniadanie lub przekąska.
przez użytkownika: aguszja
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 443 kalorii w 1 porcji Chicken and Broccoli Braid.
Podział Kalorii: 45% tłusz, 32% węglo, 24% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
1852 kJ
22%
443 kcal
Tłuszcze
22,63g
32%
Tłuszcz Nasycony
8,013g
40%
Tłuszcze Trans
0,018g
Tłuszcz Jednonienasycony
4,229g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,571g
Węglowodany
35,79g
14%
Cukier
6,24g
7%
Błonnik
0,9g
Białko
26,84g
54%
Sól
2,28g
38%
Cholesterol
64mg
Potas
282mg
14%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
22%
z GDA *
(443 cal)
22% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (31%)
 
Tłuszcze (45%)
 
Białko (24%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.