Czas Przygotowania: 10 min
Czas Gotowania: 20 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Jeszcze nie oceniono.
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: amagila
Taco Tuesday
Having a preschooler means taco Tuesdays are in demand.
Składniki
Wskazówki
- Heat grapeseed oil in a large pan until shimmering. Add chopped onions. Saute until lightly browned. Add crumbled ground turkey, ground beef, and salt. Cook until fully browned. Remove from heat.
- Drain excess oil from meat/onion mixture (blot with towels if easier). Preheat oven to 400 °F (205 °C).
- Combine taco seasoning and meat mixture. Simmer for 10 minutes, stirring occasionally.
- While meat is simmering, on one baking sheet, evenly space the taco shells. On another baking sheet, spread out flour tortillas and sprinkle with cheese (you may need to do this a second time). Place tortilla on bottom rack and shells on top rack. Warm in oven until cheese is melted approximately 5 minutes.
- Put the cheesy tortillas carefully around the outside of the taco shell. Fill with whatever toppings you want.
1 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Najnowsze Przepisy
Pyszna przekąska zawierająca tylko 5 składników.
|
Bogaty, słodki i smaczny.
|
Szybkie i łatwe śniadanie.
|
Pyszne, lekkie i pięknie zielone.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 688 kalorii w 1 porcji Taco Tuesday.
|
|
Podział Kalorii: 40% tłusz, 42% węglo, 18% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
2877 kJ
34%
688 kcal
Tłuszcze
31,34g
45%
Tłuszcz Nasycony
9,843g
49%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
6,009g
Tłuszcz Wielonienasycony
6,356g
Węglowodany
73,53g
28%
Cukier
7,28g
8%
Błonnik
6,4g
Białko
32,42g
65%
Sól
5,1g
85%
Cholesterol
73mg
Potas
134mg
7%
Podział Kalorii:
Węglowodany (42%)
Tłuszcze (40%)
Białko (18%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|