Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
4 porcja (e)
Czas Przygotowania:
5 min
Czas Gotowania:
15 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: terryr97

Baked Salmon

A healthy, easy salmon dish.

Składniki

Wskazówki

  1. Pre-heat oven to 350 °F (175 °C).
  2. Rinse off salmon filet. Place a sheet of aluminum foil on cookie sheet. Place fillet on aluminum foil. Cover with lemon juice. Sprinkle garlic powder on top of fillet.
  3. Close foil over fillet. Place cookie sheet in oven. Bake 10 to 20 minutes (depending on thickness) until fillet flakes easily.
  4. Enjoy with steamed vegetables and rice or other healthy vegetable side dish.
671 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 

Recenzje 
I loved this recipe because it was quick and easy. However, next time, I am going to experiment with more herbs since this recipe was a little bland for my liking.
user vote
09 cze 13 przez użytkownika: swray417
This is a good basic recipe for salmon, either fillets or whole. Some ingredients we use in the NW, but not necessarily at the same time: fresh, minced garlic/onion/chives, olive oil drizzled over the top of the salmon before baking (also before adding herbs), dried dill weed, grated lemon peel, fresh lemon slices and lemon juice instead of bottled juice, a bit of ground, or even fresh grated, ginger, any dried lemony herbs, fresh ground black pepper and sea salt. Not everyone likes lemony salmon. And not everyone likes dilled or garlic salmon. If using fillets and wrapping with foil, you can season each fillet differently. My husband prefers it less lemony with Hollandaise sauce on the side, but he's not from here. ;)
user vote
26 mar 13 przez użytkownika: KatieBee
I didn't care for how the salmon tasted this way I'm sticking to blackend Salmon. I'm really pickie about sea food so I am sure everyone else will love this.
user vote
02 wrz 12 przez użytkownika: Lillyonfire
loved it
user vote
20 sie 11 przez użytkownika: Bchanae
Looking for a baked salmon receipt that is good. This is high in Cholesterol...but low in carbs...and great in protein...So I will try it.. If you don't like garlic what is a good substitute?
user vote
24 paź 10 przez użytkownika: Seeyah
I don't cover salmon when I cook it in the oven, 200c for 10 - 15 mins. Lovely. and not dry!
user vote
22 lip 10 przez użytkownika: Smuzza
Halve the amount of garlic powder and lemon juice. Cooking time took 30 minutes, uncovered the last 5.
user vote
31 sie 09 przez użytkownika: spartan60
5 pts--need garlic powder
user vote
27 sty 08 przez użytkownika: Bible Bliss
sounds great, but have brown rice or quinoa for the side dish.
user vote
03 sty 08 przez użytkownika: artistgrl
Absolutely. However, ditch the rice side dish.
user vote
01 sty 08 przez użytkownika: tzipy

     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Dania Główne

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: diesiulik
Kremowe i smaczne danie na lunch.
przez użytkownika: agatek_r
Przepis na miękki, smaczny i niskowęglowodanowy.
przez użytkownika: Natalitschka1
Słodka i kremowa przekąska.
przez użytkownika: basle1
Prosty przepis na przekąskę.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 218 kalorii w 1 porcji Baked Salmon.
Podział Kalorii: 52% tłusz, 5% węglo, 43% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
913 kJ
11%
218 kcal
Tłuszcze
12,32g
18%
Tłuszcz Nasycony
2,478g
12%
Tłuszcz Jednonienasycony
4,386g
Tłuszcz Wielonienasycony
4,466g
Węglowodany
2,84g
1%
Cukier
0,88g
1%
Błonnik
0,2g
Białko
22,98g
46%
Sól
0,17g
3%
Cholesterol
67mg
Potas
452mg
23%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
11%
z GDA *
(218 cal)
11% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (5%)
 
Tłuszcze (52%)
 
Białko (43%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.