Czas Przygotowania: 20 min
Czas Gotowania: 20 min
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: cnadia
Green Beans and Carrots Souffle
Very light and delicious, a tasty way to have your vegetables.
Składniki
Wskazówki
- Boil green beans and carrots until tender. Drain and slice into small pieces. Set aside.
- In the microwave heat milk for 2 minutes on high. Melt margarine in a large saucepan over medium heat, add onion and cook for 3 minutes.
- Add flour whisking a little at the time until it forms a consistent ball. Continue whisking and add milk (1/2 cup at a time), cook until it thickens.
- Add cooked vegetables, egg yolks and parmesan cheese to the mixture.
- Beat egg whites and add to the mixture. Add baking powder.
- Coat a 8x8 baking dish with cooking spray and pour in mixture, sprinkling a parmesan cheese on top.
- Bake for 20 minutes at 350° F (175° C) or until golden on top and toothpick comes out clean from the center.
62 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Przystawki
Najnowsze Przepisy
Bogaty, słodki i smaczny.
|
Śniadanie lub przekąska bez cukru.
|
Przepis na miękki, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
Szybka sałatka na obiad .
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 316 kalorii w 1 porcji Green Beans and Carrots Souffle.
|
|
Podział Kalorii: 45% tłusz, 30% węglo, 25% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
1322 kJ
16%
316 kcal
Tłuszcze
16g
23%
Tłuszcz Nasycony
6,858g
34%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
5,341g
Tłuszcz Wielonienasycony
2,627g
Węglowodany
24,2g
9%
Cukier
9,53g
11%
Błonnik
4,3g
Białko
19,99g
40%
Sól
1,86g
31%
Cholesterol
181mg
Potas
578mg
29%
Podział Kalorii:
Węglowodany (30%)
Tłuszcze (45%)
Białko (25%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|