Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
4 porcja (e)
Czas Przygotowania:
15 min
Czas Gotowania:
10 min
Typ posiłku:
Pieczywa & Wyroby Piekarnicze
Śniadanie
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: hbrownOH

Banana Stuffed French Toast

A low fat, low carb breakfast that the kids will love too.

Składniki

Wskazówki

  1. Preheat oven to 500 °F (260 °C). Line a rimmed baking sheet with foil and lightly coat with nonstick cooking spray. Set aside.
  2. In a bowl combine eggs, milk, vanilla and cinnamon. Beat with a wire whisk or rotary beater until well mixed. Set aside.
  3. Using a serrated knife, cut horizontally a pocket in each slice of bread. From the front to almost the bottom crust. Fill with banana slices.
  4. Dip bread slices into egg mixture, coating both sides of each slice. Place on the prepared rimmed baking sheet.
  5. Bake for 10-12 minutes or until golden brown. Turn once during the baking time.
  6. Sprinkle with powdered sugar and serve.
  7. Note: also delicious served with syrup.
94 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 

Recenzje 
This is definitely not a low carb dish.. 30+ carbs is not Atkins Induction Phase friendly at all. Sounds delish though....
user vote
25 paź 12 przez użytkownika: BBD5
Not low carb at all...the only thing going for it is the eggs.
user vote
08 lip 12 przez użytkownika: maggamin
Really not low carb but it sounds delish.
user vote
06 lip 12 przez użytkownika: RoseFlorida
This sounds yummy but I would substitute Egg Beaters for the whole eggs thus cutting down on cholesterol, which seems to be a bit high for someone who may have high cholesterol or those who simply monitor cholesterol intake. Just a thought.
user vote
18 kwi 12 przez użytkownika: PeggieC
Actually you would be suprised I had cereal yogurt and fruit this AM and hit just about the same carbs,calories and fat.What it isn't telling you is that the serving is so small and not filling that you will be hungry very soon after breakfast.1 serving is 1/8 of that french loaf you started with and 1/2 of a large egg.Not even 1/3 of a banana which is the good carbs you should be eating....so I will take my breakfast this AM over this finger food foolery anyday LOL
user vote
11 kwi 12 przez użytkownika: TRosales
This sounds delicious but I don't understand how/why this would be considered low carb. 30+ net carbs per serving is a lot.
user vote
11 kwi 12 przez użytkownika: MrsTofu
This recipe was yummy!
user vote
19 mar 12 przez użytkownika: Greymist

     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Pieczywa & Wyroby Piekarnicze Śniadanie

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: Furmanka86
Szybkie i łatwe śniadanie.
przez użytkownika: rfbos
Zdrowe danie na bazie warzyw.
przez użytkownika: _luckycurls
Szybka sałatka na obiad .
przez użytkownika: diesiulik
Kremowe i smaczne danie na lunch.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 210 kalorii w 1 porcji Banana Stuffed French Toast.
Podział Kalorii: 12% tłusz, 72% węglo, 16% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
879 kJ
11%
210 kcal
Tłuszcze
2,63g
4%
Tłuszcz Nasycony
0,84g
4%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
0,976g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,363g
Węglowodany
36,99g
14%
Cukier
7,23g
8%
Błonnik
0,7g
Białko
8,47g
17%
Sól
0,95g
16%
Cholesterol
106mg
Potas
175mg
9%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
10%
z GDA *
(210 cal)
10% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (72%)
 
Tłuszcze (12%)
 
Białko (16%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.