Czas Przygotowania: 10 min
Czas Gotowania: 20 min
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
Delicious frittata that is sure to please even the fussiest of breakfast connoisseurs.
Składniki
Wskazówki
- Boil 1" water in large skillet. Add asparagus and cook, uncovered, until tender-crisp.
- Coat an ovenproof 8" skillet with cooking spray and place of medium-low heat until hot.
- Add oil and sauté onion until soft. Add asparagus. Add smoked salmon and remove from heat.
- Preheat the broiler. Combine egg substitute, water, dry milk, marjoram, and pepper. Pour over salmon mixture.
- Cover and cook over med-low heat for 7 minutes or until bottom is set and top is slightly wet. Place skillet under broiler 4-6" from heat source until frittata is puffed and set, 2-3 minutes.
- Top with sour cream, salmon roe, marjoram, and chives if desired. Slice into wedges and serve immediately.
- Try substituting 1 cup of broccoli florets for asparagus and 2 oz of ham for salmon.
- Note: based on a recipe from South Beach Cookbook.
75 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Śniadanie
Najnowsze Przepisy
Chleb niskosłodzony i niskokaloryczny.
|
Kremowy wypiek z tylko 5 składników.
|
Słodka i kremowa przekąska.
|
Szybkie i łatwe śniadanie.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 268 kalorii w 1 porcji Smoked Salmon Frittata.
|
|
Podział Kalorii: 39% tłusz, 24% węglo, 36% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
1119 kJ
13%
268 kcal
Tłuszcze
11,72g
17%
Tłuszcz Nasycony
2,104g
11%
Tłuszcz Jednonienasycony
6,599g
Tłuszcz Wielonienasycony
2,51g
Węglowodany
16,46g
6%
Cukier
13,44g
15%
Błonnik
1,6g
Białko
24,52g
49%
Sól
0,63g
11%
Cholesterol
46mg
Potas
894mg
45%
Podział Kalorii:
Węglowodany (25%)
Tłuszcze (39%)
Białko (36%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|