Crockpot Turkey with Herb Vegetable Sauce
Czas Przygotowania: 20 min
Czas Gotowania: 7 godz
Typ posiłku:
Dania Główne
Lunch
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: 1200 Calories
Crockpot Turkey with Herb Vegetable Sauce
A simple turkey breast made juicy and tender in the crockpot with flavorings from cream cheese, vegetables and herbs.
Składniki
Wskazówki
- Melt butter in small bowl. Stir in cream cheese and soy sauce.
- Chop fine carrot, celery, red pepper, garlic, parsley and basil. Combine with butter/cream cheese mixture.
- Stir in thyme, sage and black pepper.
- Remove skin from boneless turkey breast. Rinse and place turkey breast in crockpot.
- Spread vegetable mixture over turkey breast.
- Cook in crockpot on low for 7 to 10 hours or high for 4 to 5 hours.
- Spoon vegetable broth over turkey slices to serve.
167 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Lunch
Najnowsze Przepisy
Szybka sałatka na obiad .
|
Szybkie śniadanie lub przekąska z zaledwie 4 składników.
|
Prosty, miękki i smaczny przepis.
|
Kremowy wypiek z tylko 5 składników.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 201 kalorii w 1 porcji Crockpot Turkey with Herb Vegetable Sauce.
|
|
Podział Kalorii: 32% tłusz, 17% węglo, 51% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
843 kJ
10%
201 kcal
Tłuszcze
7,06g
10%
Tłuszcz Nasycony
3,646g
18%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
1,519g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,527g
Węglowodany
8,35g
3%
Cukier
6,07g
7%
Błonnik
1,3g
Białko
25,11g
50%
Sól
4g
67%
Cholesterol
74mg
Potas
498mg
25%
Podział Kalorii:
Węglowodany (17%)
Tłuszcze (32%)
Białko (51%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|