Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
Very easy quick recipe for this low-fat version of a family favorite.
Składniki
Wskazówki
- Put the spread, flour and milk into a saucepan and bring to the boil, stirring continuously, until thickened and smooth.
- Mix in the mayo, half the cheese and seasoning to taste.
- Put the broccoli into a pan with about 4 tablespoons water, bring to the boil, cover and cook for about 5 minutes, shaking occasionally.
- Drain and stir the broccoli into the ratatouille.
- Spoon half the ratatouille mixture into a shallow ovenproof dish and top with lasagne sheets and half the sauce.
- Repeat the layers, finishing with a layer of sauce. Sprinkle the remaining cheese over the top.
- Cook in a pre-heated oven at 375 °F (190 °C) for 30-40 minutes until cooked and golden brown.
- Serve with a mixed salad.
18 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Najnowsze Przepisy
Zdrowe danie na bazie warzyw.
|
Kremowe i smaczne danie na lunch.
|
Szybka sałatka na obiad .
|
Pyszne, lekkie i pięknie zielone.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 372 kalorii w 1 porcji Vegetarian Lasagne.
|
|
Podział Kalorii: 26% tłusz, 57% węglo, 17% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
1555 kJ
19%
372 kcal
Tłuszcze
11,02g
16%
Tłuszcz Nasycony
4,775g
24%
Tłuszcz Jednonienasycony
3,277g
Tłuszcz Wielonienasycony
2,011g
Węglowodany
54,36g
21%
Cukier
7,56g
8%
Błonnik
2,7g
Białko
16,11g
32%
Sól
2,52g
42%
Cholesterol
23mg
Potas
996mg
50%
Podział Kalorii:
Węglowodany (57%)
Tłuszcze (26%)
Białko (17%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|