Czas Przygotowania: 10 min
Czas Gotowania: 15 min
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: mariamq
Cauliflower Rice
A no carb rice substitute.
Składniki
Wskazówki
- Chop cauliflower into large chunks, omitting the leaves and stem.
- Sauté diced onion and diced red pepper with 1/2 tsp olive oil until soft, about 10 minutes over medium heat.
- Grate cauliflower until it resembles a rough chop, like a grainy rice-like texture.
- Add cauliflower to pan with onions and peppers, increasing heat to medium high. Cook for 5-6 minutes or until cauliflower is soft and has a rice like consistency. Add curry powder, salt and pepper.
323 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
Very tasty, simple to make and a good substitute for white or brown rice.
17 cze 19 przez użytkownika: Melanie Edwards
|
|
Excellent recipe. Added Quoron imitation chicken - Very good for vegan diet.
09 gru 15 przez użytkownika: folkdancer
|
Brilliant!!!! it's also a wonderful substitute for Couscous (if your grater is too fine to produce ricelike bits.......) anyway my hubby completely fell for it and he used to be a carb addictive. There will be a lot of guilt free indian and persian dining in our house now!
15 kwi 14 przez użytkownika: Cailleach Dubh
|
Wow! I substituted the curry powder for Latin food seasonings, and tossed chopped cilantro and lime juice for a couple of minutes at the end, and wow!!! The closest thing to rice I have ever tasted, and maybe evn better. Served it with baked chicken breast topped with a tablespoon of pico de gallo and it was by far, unanimously voted as the best diet recipe I've made since we started our diet this year,a nd I've tried something different every day :) Thanks so much. I can see how you could use the same base for any kind of rice dish equivalent, substituting the curry for other seasonings. Or keeping the curry and combine with tandori chicken.
Awesome!
09 sty 14 przez użytkownika: Low Cal Foodie
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Przystawki
Najnowsze Przepisy
Smaczne danie o niskiej zawartości kalorii.
|
Miękkie, zdrowe i pyszne.
|
Kremowy wypiek z tylko 5 składników.
|
Smaczne danie z dużą ilością białka.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 47 kalorii w 1 porcji Cauliflower Rice.
|
|
Podział Kalorii: 10% tłusz, 69% węglo, 22% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
197 kJ
2%
47 kcal
Tłuszcze
0,59g
1%
Tłuszcz Nasycony
0,112g
1%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,306g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,211g
Węglowodany
9,53g
4%
Cukier
4,44g
5%
Błonnik
4g
Białko
3,04g
6%
Sól
0,17g
3%
Cholesterol
0mg
Potas
472mg
24%
Podział Kalorii:
Węglowodany (68%)
Tłuszcze (10%)
Białko (22%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|