Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
18 porcja (e)
Czas Przygotowania:
3 godz
Czas Gotowania:
35 min
Typ posiłku:
Pieczywa & Wyroby Piekarnicze
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: jennifern10

Gluten Free Bread

Really good gluten free bread.

Składniki

Wskazówki

  1. Mix all dry ingredients together, keep separate.
  2. Mix all wet ingredients together.
  3. Add 1 cup hot water from the tap, not kettle.
  4. Mix in dry ingredients and mix for 4 minutes.
  5. Put in loaf pan and let rise in draft free area for 80 minutes.
  6. Bake in a 350 °F (175 °C) oven for 35 minutes.
70 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 

Recenzje 
Good texture and nice flavor
user vote
14 sie 15 przez użytkownika: billbrooks

     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Pieczywa & Wyroby Piekarnicze

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: _luckycurls
Szybka sałatka na obiad .
przez użytkownika: novikaj
Miękkie, zdrowe i pyszne.
przez użytkownika: Lera_vm
Smaczne danie o niskiej zawartości kalorii.
przez użytkownika: perzol22
Prosty, miękki i smaczny przepis.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 89 kalorii w 1 porcji Gluten Free Bread.
Podział Kalorii: 27% tłusz, 65% węglo, 9% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
372 kJ
4%
89 kcal
Tłuszcze
2,64g
4%
Tłuszcz Nasycony
0,286g
1%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
1,196g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,758g
Węglowodany
14,32g
6%
Cukier
0,45g
1%
Błonnik
0,6g
Białko
1,9g
4%
Sól
0,36g
6%
Cholesterol
24mg
Potas
24mg
1%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
4%
z GDA *
(89 cal)
4% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (64%)
 
Tłuszcze (27%)
 
Białko (9%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.