Czas Przygotowania: 10 min
Czas Gotowania: 30 min
Typ posiłku:
Śniadanie
Pieczywa & Wyroby Piekarnicze
Desery
Przekąski
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
Moderately sweet, soft, and delicious snack.
Składniki
Wskazówki
- Preheat the oven to 180 °C.
- Mash the banana and add to all dry ingredients.
- Then combine with all wet ingredients. Mix them well together.
- Pour mixture into muffin tins and bake for 30 minutes or until toothpick comes out clean.
7 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 128 kalorii w 1 porcji Banana Muffin.
|
|
Podział Kalorii: 26% tłusz, 54% węglo, 20% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
537 kJ
6%
128 kcal
Tłuszcze
3,81g
5%
Tłuszcz Nasycony
1,445g
7%
Tłuszcze Trans
0,025g
Tłuszcz Jednonienasycony
0,848g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,613g
Węglowodany
17,84g
7%
Cukier
5,89g
7%
Błonnik
2g
Białko
6,41g
13%
Sól
0,63g
10%
Cholesterol
36mg
Potas
263mg
13%
Podział Kalorii:
Węglowodany (54%)
Tłuszcze (26%)
Białko (20%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|