Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
8 porcja (e)
Czas Przygotowania:
50 min
Czas Gotowania:
25 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: etlive

Fried Cabbage & Sausage

Fried cabbage with tomatoes and smoked sausage.

Składniki

Wskazówki

  1. Heat oil in large skillet. Add cabbage and onion, and cook on medium-high for about 5 minutes stirring to keep from sticking to pan.
  2. Add remaining ingredients, cover and simmer for 20–25 minutes.
153 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 

Recenzje 
I liked the recipe (I cooked it as written this first time out). It is a little on the bland side, as written, but is an excellent basis for a fair number of "tweaked" versions. I'll eat this again, and enjoy playing with it a little to spruce it up. Good base recipe!
user vote
13 sty 15 przez użytkownika: williamwilkins
I made this today with one minor change. I didn't add tomato's to it. Instead, I made a side dish of stewed tomato's. This is a great recipe. I love fried cabbage and all types of sausage.
user vote
02 cze 14 przez użytkownika: GaryFromPA
After reading the other two reviews, I was prepared to tweek this a little as I cooked. I added garlic to the recipe, and cooked the sausage first. I used fresh tomatoes and three poblano chilis instead of canned... I think it turned out pretty good, but I felt it needed something. I'm going to have to think on it, but overall I thought it was a good recipe.
user vote
14 maj 14 przez użytkownika: Frazzemrat
i added some mrs dash, salt and pepper, another can of tomatoes.. quite yummy :)
user vote
04 mar 14 przez użytkownika: mskimmy21
I found the base recipe very bland and would rate the base recipe a 2. As improvements I sliced the sausage and cooked it prior to adding the cabbage and onions. I added: 1/2 teaspoon of salt. 1/4 cup of beef broth before simmering 1 teaspoon of beef base 1 tablespoons of tomato paste The recipe should indicate the cabbage and sausage should be sliced. Brown the sausage, then add the cabbage and onions. Saute for 5 minutes. Add the remaining ingredients including the salt, tomato paste, beef base, and beef broth. Cover and simmer for 20 minutes. Remove the cover and cook on medium high until the broth cooks down and becomes a sauce.
user vote
13 lis 13 przez użytkownika: falcon77777

     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Dania Główne

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: aguszja
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.
przez użytkownika: agatek_r
Przepis na miękki, smaczny i niskowęglowodanowy.
przez użytkownika: _luckycurls
Szybka sałatka na obiad .
przez użytkownika: kasia.majewska
Kremowy wypiek z tylko 5 składników.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 276 kalorii w 1 porcji Fried Cabbage & Sausage.
Podział Kalorii: 74% tłusz, 15% węglo, 11% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
1156 kJ
14%
276 kcal
Tłuszcze
22,88g
33%
Tłuszcz Nasycony
7,539g
38%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
11,447g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,958g
Węglowodany
10,57g
4%
Cukier
6,48g
7%
Błonnik
2,6g
Białko
7,96g
16%
Sól
2,96g
49%
Cholesterol
31mg
Potas
320mg
16%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
14%
z GDA *
(276 cal)
14% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (15%)
 
Tłuszcze (74%)
 
Białko (11%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.