Czas Przygotowania: 50 min
Czas Gotowania: 25 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: etlive
Fried Cabbage & Sausage
Fried cabbage with tomatoes and smoked sausage.
Składniki
Wskazówki
- Heat oil in large skillet. Add cabbage and onion, and cook on medium-high for about 5 minutes stirring to keep from sticking to pan.
- Add remaining ingredients, cover and simmer for 20–25 minutes.
153 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
I liked the recipe (I cooked it as written this first time out). It is a little on the bland side, as written, but is an excellent basis for a fair number of "tweaked" versions. I'll eat this again, and enjoy playing with it a little to spruce it up. Good base recipe!
13 sty 15 przez użytkownika: williamwilkins
|
I made this today with one minor change. I didn't add tomato's to it. Instead, I made a side dish of stewed tomato's. This is a great recipe. I love fried cabbage and all types of sausage.
02 cze 14 przez użytkownika: GaryFromPA
|
After reading the other two reviews, I was prepared to tweek this a little as I cooked. I added garlic to the recipe, and cooked the sausage first. I used fresh tomatoes and three poblano chilis instead of canned... I think it turned out pretty good, but I felt it needed something. I'm going to have to think on it, but overall I thought it was a good recipe.
14 maj 14 przez użytkownika: Frazzemrat
|
i added some mrs dash, salt and pepper, another can of tomatoes.. quite yummy :)
04 mar 14 przez użytkownika: mskimmy21
|
I found the base recipe very bland and would rate the base recipe a 2. As improvements I sliced the sausage and cooked it prior to adding the cabbage and onions.
I added:
1/2 teaspoon of salt.
1/4 cup of beef broth before simmering
1 teaspoon of beef base
1 tablespoons of tomato paste
The recipe should indicate the cabbage and sausage should be sliced.
Brown the sausage, then add the cabbage and onions. Saute for 5 minutes. Add the remaining ingredients including the salt, tomato paste, beef base, and beef broth. Cover and simmer for 20 minutes. Remove the cover and cook on medium high until the broth cooks down and becomes a sauce.
13 lis 13 przez użytkownika: falcon77777
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Najnowsze Przepisy
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
Przepis na miękki, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
Szybka sałatka na obiad .
|
Kremowy wypiek z tylko 5 składników.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 276 kalorii w 1 porcji Fried Cabbage & Sausage.
|
|
Podział Kalorii: 74% tłusz, 15% węglo, 11% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
1156 kJ
14%
276 kcal
Tłuszcze
22,88g
33%
Tłuszcz Nasycony
7,539g
38%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
11,447g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,958g
Węglowodany
10,57g
4%
Cukier
6,48g
7%
Błonnik
2,6g
Białko
7,96g
16%
Sól
2,96g
49%
Cholesterol
31mg
Potas
320mg
16%
Podział Kalorii:
Węglowodany (15%)
Tłuszcze (74%)
Białko (11%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|