Summer Vegetables with Rice
Czas Przygotowania: 30 min
Czas Gotowania: 35 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: Bippi
Summer Vegetables with Rice
A simple medley of summer vegetables in a satisfying vegetarian casserole.
Składniki
Wskazówki
- Place the rice in a saucepan and rinse in cold water. Set it aside to soak for 30 minutes.
- While rice is soaking, slice onions into thin strips. Cut squash and zucchini in half and slice into 1/4" half circles.
- Sauté the onions in vegetable oil spread until tender. Add the minced garlic and sauté until the garlic starts to brown.
- Add the squash and zucchini and continue to sauté until it is crisp-tender. Add the tomatoes and heat through. Season to taste with salt and pepper. Keep the vegetable mixture warm until ready to serve.
- After the rice has soaked for 30 minutes, drain the water and add 1 1/2 cups of cold water. Bring the rice to a boil, cover, reduce heat to its lowest setting and simmer for 20 minutes. After 20 minutes, turn off the heat and let the rice sit covered for an additional 10 minutes.
- Scoop the rice into a serving dish. Top with the vegetable mixture. Sprinkle shredded mozzarella on top.
18 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Najnowsze Przepisy
Szybka sałatka na obiad .
|
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
Prosty przepis na przekąskę.
|
Śniadanie lub przekąska bez cukru.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 350 kalorii w 1 porcji Summer Vegetables with Rice.
|
|
Podział Kalorii: 41% tłusz, 43% węglo, 16% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
1466 kJ
18%
350 kcal
Tłuszcze
15,86g
23%
Tłuszcz Nasycony
4,13g
21%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
0,107g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,192g
Węglowodany
37,38g
14%
Cukier
4,57g
5%
Błonnik
2,7g
Białko
14,24g
28%
Sól
2,20g
37%
Cholesterol
20mg
Potas
513mg
26%
Podział Kalorii:
Węglowodany (43%)
Tłuszcze (41%)
Białko (16%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|