Czas Przygotowania: 5 min
Czas Gotowania: 20 min
Typ posiłku:
Przystawki
Lunch
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: Frazzemrat
Cauliflower Fried Rice
A lower carb fried rice option.
Składniki
Wskazówki
- Remove the core and let the cauliflower dry completely. Coarsely chop into florets, then place half of the cauliflower in a food processor and pulse until the cauliflower is small and has the texture of rice or couscous (don't over process or it will get mushy). Set aside and repeat with the remaining cauliflower.
- Combine egg and egg whites in a small bowl and beat with a fork. Season with salt.
- Heat a large saute pan or wok over medium heat and spray with oil. Add the eggs and cook, turning a few times until set. Set aside.
- Mince garlic and dice onion fine. Dice scallion, green and whites, separated.
- Add the sesame oil and saute onions, scallion whites, peas and carrots and garlic about 3-4 minutes, or until soft.
- Raise the heat to medium-high. Add the cauliflower "rice" to the saute pan along with soy sauce. Mix, cover and cook approximately 5-6 minutes, stirring frequently, until the cauliflower is slightly crispy on the outside but tender on the inside.
- Add the egg. Remove from heat and mix in scallion greens.
108 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Przystawki
Lunch
Najnowsze Przepisy
Smaczne danie o niskiej zawartości kalorii.
|
Śniadanie lub przekąska bez cukru.
|
Kremowy wypiek z tylko 5 składników.
|
Szybkie śniadanie lub przekąska z zaledwie 4 składników.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 136 kalorii w 1 porcji Cauliflower Fried Rice.
|
|
Podział Kalorii: 33% tłusz, 45% węglo, 23% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
570 kJ
7%
136 kcal
Tłuszcze
5,44g
8%
Tłuszcz Nasycony
1,037g
5%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
2,086g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,951g
Węglowodany
16,73g
6%
Cukier
6,73g
7%
Błonnik
5,4g
Białko
8,48g
17%
Sól
1,56g
26%
Cholesterol
53mg
Potas
640mg
32%
Podział Kalorii:
Węglowodany (44%)
Tłuszcze (33%)
Białko (23%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|