Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
4 porcja (e)
Typ posiłku:
Dania Główne
Lunch
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: caroldiff

Savory Pork Tenderloin

Spices blending with tender pork cooked to perfection make an elegant meal.

Składniki

Wskazówki

  1. Preheat oven to 550 °F (290 °C)
  2. Remove roast from refrigerator. Season roast as desired.
  3. Estimate seasonings by the weight of meat used. Cover with Worcestershire sauce; rub spices on bottom and then on top of roast; salt, pepper, garlic, onion powder, herbs as desired (sage, rosemary, or thyme, Italian seasonings, or an herb mixture you like).
  4. Place seasoned roast in an uncovered roasting pan on parchment paper. Bake exactly 5 1/2 minutes per pound. Turn oven off and do not open oven door for 1 hour.
  5. Remove from oven and let rest 5 minutes to redistribute internal juices. Roast will be done, very slightly pink in the center, and very moist.
  6. Note: As soon as the roast comes out turn down the oven to 325 °F (160 °C). Check after 5 minutes; if the roast is too pink or rare put it back in for 5-10 minutes and check again. Be careful not to overcook. Great accompaniments include asparagus, green beans, and/or salad.
169 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 

Recenzje 
I am giving this recipe a 1 for the moment because I have not yet tried this recipe. However I would like to use the recipe but I do have a question. What is the serving size? The nutrition facts say "1 serving" but that is not the actual size of the serving. I would like to know how big of a serving yields the nutrition facts below.
user vote
16 gru 14 przez użytkownika: sabrinareisen
Very delicious plus saw it made on BL!
user vote
06 mar 11 przez użytkownika: Reva29

     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Dania Główne Lunch

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: Takmisieniechce
Pyszna przekąska zawierająca tylko 5 składników.
przez użytkownika: kasia.majewska
Kremowy wypiek z tylko 5 składników.
przez użytkownika: elizaieta2000
Smaczne danie z dużą ilością białka.
przez użytkownika: Natalitschka1
Słodka i kremowa przekąska.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 212 kalorii w 1 porcji Savory Pork Tenderloin.
Podział Kalorii: 26% tłusz, 4% węglo, 70% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
888 kJ
11%
212 kcal
Tłuszcze
5,82g
8%
Tłuszcz Nasycony
2,014g
10%
Tłuszcz Jednonienasycony
2,622g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,633g
Węglowodany
2,2g
1%
Cukier
1,05g
1%
Błonnik
0,1g
Białko
35,8g
72%
Sól
0,42g
7%
Cholesterol
110mg
Potas
698mg
35%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
11%
z GDA *
(212 cal)
11% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (4%)
 
Tłuszcze (26%)
 
Białko (70%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.