Typ posiłku:
Dania Główne
Lunch
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: caroldiff
Savory Pork Tenderloin
Spices blending with tender pork cooked to perfection make an elegant meal.
Składniki
Wskazówki
- Preheat oven to 550 °F (290 °C)
- Remove roast from refrigerator. Season roast as desired.
- Estimate seasonings by the weight of meat used. Cover with Worcestershire sauce; rub spices on bottom and then on top of roast; salt, pepper, garlic, onion powder, herbs as desired (sage, rosemary, or thyme, Italian seasonings, or an herb mixture you like).
- Place seasoned roast in an uncovered roasting pan on parchment paper. Bake exactly 5 1/2 minutes per pound. Turn oven off and do not open oven door for 1 hour.
- Remove from oven and let rest 5 minutes to redistribute internal juices. Roast will be done, very slightly pink in the center, and very moist.
- Note: As soon as the roast comes out turn down the oven to 325 °F (160 °C). Check after 5 minutes; if the roast is too pink or rare put it back in for 5-10 minutes and check again. Be careful not to overcook. Great accompaniments include asparagus, green beans, and/or salad.
169 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
I am giving this recipe a 1 for the moment because I have not yet tried this recipe. However I would like to use the recipe but I do have a question. What is the serving size? The nutrition facts say "1 serving" but that is not the actual size of the serving. I would like to know how big of a serving yields the nutrition facts below.
16 gru 14 przez użytkownika: sabrinareisen
|
Very delicious plus saw it made on BL!
06 mar 11 przez użytkownika: Reva29
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Lunch
Najnowsze Przepisy
Pyszna przekąska zawierająca tylko 5 składników.
|
Kremowy wypiek z tylko 5 składników.
|
Smaczne danie z dużą ilością białka.
|
Słodka i kremowa przekąska.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 212 kalorii w 1 porcji Savory Pork Tenderloin.
|
|
Podział Kalorii: 26% tłusz, 4% węglo, 70% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
888 kJ
11%
212 kcal
Tłuszcze
5,82g
8%
Tłuszcz Nasycony
2,014g
10%
Tłuszcz Jednonienasycony
2,622g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,633g
Węglowodany
2,2g
1%
Cukier
1,05g
1%
Błonnik
0,1g
Białko
35,8g
72%
Sól
0,42g
7%
Cholesterol
110mg
Potas
698mg
35%
Podział Kalorii:
Węglowodany (4%)
Tłuszcze (26%)
Białko (70%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|