Chips de Calabacín Horneados
Czas Przygotowania: 1 godz
Czas Gotowania: 45 min
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: Alecsia
Chips de Calabacín Horneados
Una muy buena y saludable opción si se te antoja algo crujiente como papas fritas.
Składniki
Wskazówki
- Precalienta el horno a 225 °F.
- Forra una bandeja con papel encerado, rocía con el aceite. Procura que las rebanadas no estén muy húmedas, por lo que antes de colocarlas en la bandeja con aceite debes secarlas un poco con una servilleta de papel (lo seco le dará la sensación crujiente).
- Ordena las rebanadas en la bandeja y espolvorea las especias. Ingresa al horno por 45 minutos, dale vuelta a la bandeja de vez en cuando por lo menos 3 veces durante la cocción. Hornea hasta que estén bien dorados y crujientes.
- Comer antes de que pasen 2 horas, después de eso se empiezan a ablandar.
99 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Przekąski
Najnowsze Przepisy
Szybkie śniadanie lub przekąska z zaledwie 4 składników.
|
Śniadanie lub przekąska bez cukru.
|
Kremowe i smaczne danie na lunch.
|
Szybka sałatka na obiad .
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 9 kalorii w 1 porcji Chips de Calabacín Horneados.
|
|
Podział Kalorii: 39% tłusz, 45% węglo, 16% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
36 kJ
0%
9 kcal
Tłuszcze
0,43g
1%
Tłuszcz Nasycony
0,039g
0%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,226g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,136g
Węglowodany
1,12g
0%
Cukier
0,58g
1%
Błonnik
0,4g
Białko
0,4g
1%
Sól
0,98g
16%
Cholesterol
0mg
Potas
87mg
4%
Podział Kalorii:
Węglowodany (45%)
Tłuszcze (39%)
Białko (16%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|