Dają:
14 porcja (e)
Czas Przygotowania:
10 min
Czas Gotowania:
30 min
Typ posiłku:
Pieczywa & Wyroby Piekarnicze
Oceń:

Jeszcze nie oceniono.

Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: mlu.fonseca

Pan de lino

Pan low carb

Składniki

Wskazówki

  1. Mezclar secos (procesar semillas)
  2. Agregar agua a los secos y dejar que absorba bien
  3. Batir a nieve las claras de huevo
  4. Agregar yemas a los secos que ya tienen agua agregada y mezclar
  5. Incorporar las claras batidas con movimientos envolventes para favorecer la esponjosidad
  6. Llevar a molde con papel manteca
  7. Hornear unos 30 minutos a horno medio
 


Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Pieczywa & Wyroby Piekarnicze

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: elizaieta2000
Smaczne danie z dużą ilością białka.
przez użytkownika: Takmisieniechce
Śniadanie lub przekąska bez cukru.
przez użytkownika: perzol22
Prosty, miękki i smaczny przepis.
przez użytkownika: Furmanka86
Szybkie i łatwe śniadanie.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 66 kalorii w 1 porcji Pan de lino.
Podział Kalorii: 65% tłusz, 17% węglo, 18% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
275 kJ
3%
66 kcal
Tłuszcze
4,8g
7%
Tłuszcz Nasycony
0,707g
4%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
1,133g
Tłuszcz Wielonienasycony
2,656g
Węglowodany
2,8g
1%
Cukier
0,43g
0%
Błonnik
1,4g
Białko
3,07g
6%
Sól
0,21g
4%
Cholesterol
40mg
Potas
48mg
2%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
3%
z GDA *
(66 cal)
3% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (17%)
 
Tłuszcze (65%)
 
Białko (18%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.