Czas Przygotowania: 20 min
Czas Gotowania: 45 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: Lestatnaz
Chili Rellano Casserole
A wonderful Mexican dish.
Składniki
Wskazówki
- Spray 13 x 9 x 2" pan with non-stick cooking spray. Remove stems (if needed) and seeds from peppers. Slit them down the side and lay them flat on paper towels and dab dry.
- Layer of chilis on the bottom. Then layer with cheese. Continue until all chilis and cheese are used, ending with a cheese layer.
- Beat eggs until very thick. Add flour and milk and mix until well blended. Add some salt to taste and pepper if you like. Pour over casserole.
- Bake at 350 °F (175 °C) for about 40 minutes until top is golden brown.
- Pour can of tomato sauce over casserole and continue to bake for another 15 minutes.
- Take casserole out of oven and allow to rest for at least 20 minutes before cutting. Serve warm with a dollop of sour cream.
- Note: you can use whatever chilis (mild, medium or hot) you prefer as well as a Mexican mix of cheese. You can spice up tomato sauce with chili powder, onion, garlic, oregano, cumin, etc and also sprinkle a bit of cheese on top for a nice look.
127 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
This recipe has GREAT bones!!! We switched it up to Mexican blend cheese instead of the Monteray Jack. I would add onions to it. It's missing a couple of flavors,.. but this recipe could go from 3 to 5 stars VERY easily!!! Worth a try- MOS DEF!!
02 paź 12 przez użytkownika: SassyZinger
|
I really like this. I cut the cheese in half and put red chili sauce on top.
12 maj 12 przez użytkownika: Dneale
|
Tried this recipe out yesterday and I think the egg mixture ruined the dish. I think it would have been fine just with the chilis and cheese.
22 mar 12 przez użytkownika: kina87
|
too high carbs for Atkins WOE....would need to find sub for white flour
05 paź 11 przez użytkownika: suzyq70
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Najnowsze Przepisy
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
Smaczne danie o niskiej zawartości kalorii.
|
Szybkie śniadanie lub przekąska z zaledwie 4 składników.
|
Miękkie, zdrowe i pyszne.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 215 kalorii w 1 porcji Chili Rellano Casserole.
|
|
Podział Kalorii: 56% tłusz, 20% węglo, 24% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
897 kJ
11%
214 kcal
Tłuszcze
13,35g
19%
Tłuszcz Nasycony
7,852g
39%
Tłuszcz Jednonienasycony
3,906g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,677g
Węglowodany
10,84g
4%
Cukier
2,85g
3%
Błonnik
1,8g
Białko
12,92g
26%
Sól
1,21g
20%
Cholesterol
88mg
Potas
286mg
14%
Podział Kalorii:
Węglowodany (20%)
Tłuszcze (56%)
Białko (24%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|